Send besked

★★★★★

5 ud af 5 stjerner på Facebook & Google

Automatiske anlæg PLC

Vi løser alle automatiske anlæg opgaver i københavn og omegn

Få et uforpligtende tilbud


  Installation af automatiske anlæg i københavn og omegn

  Trebbien Electric i Brøndby har over 25 års erfaring inden for udvikling af automatiske anlæg og skræddersyet plc programmering. Vi opbygger og vedligeholder ligeledes automatiske anlæg. Det er én af grundstenene i vores arbejde, da virksomheden blev etableret i 1987.

  Vi udvikler, opbygger og vedligeholder anlæg og el-installationer til kunder, som har brug for et specialiseret anlæg. Hos os i Trebbien Electric er det vigtigt, at håndværket er veludført, høj kvalitet samtidig med at det er teknisk snilde til konkurrencedygtige priser.

  Hvad er PLC programmering?

  PLC står for “Programmerbar Logisk Controller”. Det er den styring, som der samler alle trådene i dit automatiske anlæg. Den skal tilpasses til dit specifikke system, hvilket vi kan sørge for her hos os i Trebbien Electric. Vi gør din hverdag væsentlig lettere med et anlæg af den højeste kvalitet, som er tilpasset dig og dine ønsker samt dine drømme.

  Vores professionelle anlæg har sikret os mange både trofaste men også tilfredse kunder igennem årene. Vi kan også hjælp dig med rådgivning og hjælpe dig med dit anlæg. Hos Trebbien Electric i Brøndby vægter vi altid sikret kvalitet til den aftalte tid. Kontakt os gerne for mere information eller rådgivning til dit projekt. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, som er tilpasset dig. 

  Uforpligtende tilbud

  Kontakt os allerede i dag på telefon 43 43 41 14 eller via vores kontaktformular for at  få flere informationer om programmering og installation af anlægget. Vi kan også komme med et uforpligtende tilbud, som er tilpasset dig og dine behov.. Vi er beliggende i Brøndby, men vi kører også ud servicerer til hele København samt omegn.

  Få et uforpligtende tilbud i dag


   Skriv her eller ring 43 43 41 14