Send besked

★★★★★

5 ud af 5 stjerner på Facebook & Google

Renovering af elinstallationer

Vi løser alle elektrikeropgaver i københavn og omegn

Få et uforpligtende tilbud


  Renovering af el-installationer i København

  Har du netop overtaget en ejendom med gamle elinstallationer eller trænger din nuværende til et tjek? Trebbien Electric i Brøndby udfører alle former for renovering af elinstallationer i København, Hvidovre og Rødovre. Vi sørger for at dine elinstallationer er sikre, og at de opfylder alle sikkerhedskrav.

  Uanset opgavens størrelse, renoverer vi dine elinstallationer – det gælder selvfølgelig også, hvis du kun har behov for mindre justeringer. Vi er professionelle og kvalitetsbevidste, så du altid er sikret den bedste service til konkurencedygtige priser.

  Rutinemæssigt el-eftersyn

  Er du i tvivl om tiden er inde til at få renoveret boligens elinstallationer, udfører vi gerne et gennemsyn eller eftersyn. Når det kommer til el, bør du aldrig gå på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Det er vigtigt at alt fungerer optimalt. Forældede eller defekte elinstallationer kan udgøre en alvorlig brandrisiko eller personskaderisiko. Få undersøgt hjemmet i god tid, så du kan sove trygt om natten. Vi kan tilbyde termografering af eltavler som kan være med til identificere et muligt problem.

  Hos Trebbien Electric i Brøndby er alsidighed et nøgleord og vi går langt for at imødekomme dine ønsker og behov

  Derfor tilbyder vi også døgnvagtsservice i Brøndby, København, Rødovre og Hvidovre. Vores professionelle team sikrer at dine elektriske systemer altid er i trygge hænder.

  Vi måler vores succes i kundernes tilfredshed og sørger derfor altid for en sund og ærlig kommunikation. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig og dine behov. Trebbien Electric rådgiver dig fra start til slut, så du altid er sikret den højeste service og kvalitet.

  Traditionelle eller intelligente elinstallationer?

  Hos Trebbien Electric i Brøndby kan du både vælge traditionelle og inteligente el-systemer, når tiden er inde til en renovering af dine elinstallationer. Traditionelle elinstallationer tændes og slukkes manuelt i hvert rum. Du kan imidlertid også vælge et intelligent IHC-anlæg, hvor lys og varme tændes og slukkes automatisk. Det gør det lettere at regulere varme, bevægelse og fugt. Hos Trebbien Electric kan vi installere begge dele. Kontakt os gerne, hvis du ønsker professionel rådgivning eller et skræddersyet tilbud.

  Få et uforpligtende tilbud i dag


   Skriv her eller ring 43 43 41 14