Send besked

Vi løser alle Niko home control, IHC og KNX anlægsinstallationer i københavn og omegn

knx

Installation og programmering af Niko home controle, IHC og KNX anlæg i københavn og omegn

Hos Trebbien Electric i Brøndby holder vi os løbende opdateret på den nyeste elteknologi. Vi har specialiseret os i at lave intelligente installationer og løsninger i København og omegn – det gælder både Niko home controle, IHC-anlæg og KNX-anlæg. Uanset om det er målrettet private eller erhverv i fx Hvidovre eller Rødovre, er vi de førende specialister i programmering af Niko home controle, IHC og KNX. Vælger du Trebbien Electric i Brøndby er du derfor sikret smarte og intelligente installationer.

Intelligente installationer

Derfor skal du vælge en intelligent løsning

En intelligent elinstallation giver dig mange forskellige muligheder. Udover at slukke for al lys på én gang, kan du vælge mellem forskellige lyssætninger tilpasset døgnets rytmer.

Glemmer du at slukke lyset på kontakten, kan du sætte lyset til slukke automatisk, når du forlader rummet. Lyset kan også tændes automatisk, når du kommer hjem.

Derudover kan Niko home controle, og et IHC/KNX-anlæg tilkobles ventilationen på badeværelse, så den kun aktiveres, når der er en specifik luftfugtighed på badeværelset.

Vi tilbyder:

Praktisk erfaring

Når det gælder intelligente elinstallationer, er Trebbien Electric i Brøndby blandt de bedste på markedet, da vi har masser af praktisk erfaring. Vi har udført intelligente løsninger for et væld af forskellige kunder – både private, erhverv og offentlige institutioner. Hver installation har været skræddersyet til den enkelte kundes behov. Nogle kunder efterspørger centralstyring, andre efterspørger automatisk slukke-funktion ved varme og bevægelse. Uanset behovet, hjælper vi vores kunder med at finde den bedste løsning. Trebbien Electric har de rette kompetencer til opgaven uanset størrelse.

Spar penge og red miljøet

En elregning er ikke altid den sjoveste regning at betale. Men med installationen af Niko home controle, et IHC-anlæg eller KNX-anlæg kan du reducere den regning markant, så der er flere penge til det, der rent faktisk er sjovt at bruge penge på. For mange gælder det, at de ikke altid husker at slukke det lys, de ikke bruger. Med et IHC-anlæg er du garanteret kun at betale for det lys, du bruger, og på den måde sparer du på dit energiforbrug. Det er ikke kun godt for din pengepung, men miljøet vil også takke dig for aldrig mere at glemme at slukke for kontakten.

Ring til os i dag på telefon 43 43 41 14, hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for en intelligent løsning med lys, lyd eller ventilation i din bolig. Vi har teknikere, der er specialister i Niko home controle, IHC-anlæg og KNX-anlæg. Vi udarbejder gerne et indledningsvist et tilbud på, hvad dit projekt skal koste, hvis du ønsker dette.

Trebbien Electric
tekniq

Få et uforpligtende tilbud i dag


    Skriv her eller ring 43 43 41 14