Send besked

★★★★★

5 ud af 5 stjerner på Facebook & Google

Netværksinstallation &
datainstallation

Vi løser alle netværksinstallation opgaver i københavn og omegn

Få et uforpligtende tilbud


  Datainstallation i københavn og omegn

  Hos Trebbien Electric i Brøndby udfører vi alle former for elinstallationer, herunder både mindre og større datainstallationer – både i fiber og kobber. Vi tester alle vores installationer inden overlevering. På den måde er vi sikre at de overholder samtlige krav til hastighed, støj og sikkerhed.

  Hos os i Trebbien Electric stiller vi gerne vores faglige ekspertise til at rådighed. Hvad end det er om hvilke data- og netværksinstallationer, der passer bedst til dine individuelle behov og ønsker. Uanset om du er virksomhedsejer eller privat boligejer. Kontakt os i dag, så kan vi sammen finde frem til en løsning, som du føler dig tryg ved. 

  Ring og hør mere...

  Vi stiller gerne vores faglige ekspertise til rådighed, så vi sammen kan finde en løsning til dig og dine behov, men også en løsning som du føler dig tryg ved. Vi servicerer alle i blandt andet Brøndby, Hvidovre, København og omegn. Så kontakt os allerede i dag på telefon 43 43 41 14  eller via vores kontaktformularfor nedenunder, så kommer vi med et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig – det er enkelt, hurtigt og nemt. 

  Få et uforpligtende tilbud i dag


   Skriv her eller ring 43 43 41 14