Send besked

★★★★★

5 ud af 5 stjerner på Facebook & Google

Multiemedieløsninger

Vi løser alle multimedieløsning opgaver i københavn og omegn

Få et uforpligtende tilbud


  Installation af multimedieløsninger i københavn og omegn

  En af de bedste ting ved at gå i biografen og se en film, er nemlig den gode lyd i den store sal. Men du behøver ikke købe popcorn og biografbilletter for at sikre dig den perfekte lydoplevelse i din egen stue. Hos Trebbien Electric er vi specialister i at levere intelligente installationer af multimedieløsninger til hjem i København, Brøndby, Hvidovre og Rødovre, så du for eksempel kan få den ultimative hjemmebiograf og få de samme gode oplevelser.

  Samarbejde med RoomAV

  Når det kommer til multimedieløsninger, samarbejder vi med Room AV i Brøndby. De er eksperter inden for multimedieløsninger og ved alt om high end-teknik til boliger. Room AV har masser af praktisk erfaring med at omsætte dine idéer til velsmurte og smarte AV-installationer – professionelle specialdesignede multimedieløsninger til dit hjem.

  Multimedieløsninger til private & erhverv, der gerne vil:

  Usynlighed er kodeordet

  Når vi installerer en multimedieløsning, er usynlighed det vigtigste for en god helhedsoplevelse. Vi går op i at få integreret alle installationer pænt, så du kan nyde dit nye lydsystem uden synlige ledninger eller højtalere. Uanset hvilke løsninger du drømmer om, så sikrer vi dig en skræddersyet og kvalitetsbevidst multimedieløsning tilpasset dine behov. Vi tilbyder også IHC og KNX anlæg, som vi installerer og programmerer for dig.

  Kontakt os via telefon 43 43 41 14 eller via vore kontaktformular og hør mere om multimedieløsninger til dig. Vi stiller gerne vores faglige ekspertise til rådighed og kommer gerne med et uforpligtende tilbud, som passer til dig og dine behov.

  Multimedieløsninger til private & erhverv, der gerne vil:

  Få et uforpligtende tilbud i dag


   Skriv her eller ring 43 43 41 14