Send besked

★★★★★

5 ud af 5 stjerner på Facebook & Google

Elektriker

Har du brug for en erfaren og pålidelig autoriseret elektriker, så er Trebbien Electric den rette til opgaven. Vi kan løse alle typer af el-installationer og elektriker opgaver og står til rådighed alle timer på døgnet.

Få et uforpligtende tilbud


  Autoriseret elektriker i Hovedstaden og Nordsjælland

  Trebbien Electric har serviceret hele København og resten af Sjælland med el-service og el-installationer de sidste 25 år. Vi er i dag et elektrikerfirma bestående at hold kompetente og professionelle autoriserede elektriker, der er eksperter indenfor almindelige el-installationer, samt kyndigt kendskab til de allernyeste teknologier og metoder indenfor faget.

  Hos Trebbien Electric er du altid garanteret professionel og kvalitetssikkert service, hvor vi altid løser opgaven med henblik på dine ønsker og behov. Vi løser alle typer af el-opgaver, både for privat personer, erhvervsdrivende, institutioner, samt forsikrings- og boligselskaber. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten eller afslutningen på vores udførte elektriker arbejde, det samme gælder vores valg af materiale.

  Vi ved at de fleste elektriske uheld sker, mens man er hjemme og ikke på arbejde, der har vi døgnservice, så du altid kan komme i kontakt med en autoriseret elektriker. Med Trebbien Electric kan du med ro i sindet vide, at du får en sikker, troværdig og kompetent elektriker, der overholder sine aftaler.

  Elektriker ydelser vi kan stå for

  Hos Trebbien Electric favner vores kompetencer bredt, og vi har gennem årerne løst og varetaget store, som små, installationsprojekter. Med vores mange års erfaring kan vi effektivt og nemt finde den rette løsning til netop dit el-projekt.

  Vi tilbyder blandt andet:

  Ser du ikke din opgave eller projekt på listen, eller er du i tvivl om din opgaves kategori? Så kontakt os og lad og få en snak omkring en løsning til dig.

  Elektriker priser

  Det kan være svært at give en eksakt pris på din elektriker opgave. Det er, fordi din opgave blandet andet er afhængig af faktorer, som tidsramme og type af opgave. Derfor ønsker vi altid at tage en god gammeldags samtale omkring din opgave, således at du får et veludført tilbud, og vi får styr på, hvad din opgave indebærer.

  Som din lokale autoriserede elektriker har vi en dyb forståelse for, at alle elektriske budgetter og behov er forskellige. For at sikre os din tilfredshed og et godt samarbejde, tager vi regelmæssige dialoger, fra start til slut, og vi sørger for, at du hele vejen igennem er opmærksom på alle dine muligheder.

  På den måde kan du træffe den mest velfungerende, langsigtede og omkostningseffektive beslutning.

  El-installationer til nybyg og renovering

  Er du i gang med en større renovering? Eller skal du bygge et nyt hus? Så kan vi hos Trebbien Electric stå for alle el-installationerne. Som autoriseret elektriker kan vi yde en professionel og personlig rådgivning og vejledning af belysning og design af elektriske løsninger, så du får de løsninger, der matcher netop dit behov.

  Ønsker du at vide mere omkring, hvordan du kan gøre dine el-installationer mere grønne? Eller hvordan du kan spare på energiforbruget? Så lad vores erfarne og kompetente elektrikere rådgive dig herom. Vi tilbyder økonomisk overkommelige grønne løsninger på el-installationer, som alle lever op til nutiden regler og krav.

  Professionel elektriker service - Vi tager EL seriøst

  Når du bruger os til at løse din elektriker opgave, får du et pålideligt og alsidigt elektrikerfirma, som sætter faglighed og sikkerhed højest. Vi har derfor taget vores forhåndsregler, som en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

  Herunder kan du læse mere om vores forholdsregler:

  Vi er medlem af TEKNIQ garantiordning
  Som medlem af TEKNIQs garantiordning, er du kan du roligt finde tryghed og sikkerhed i det arbejde vi udføre. Garantien går ind og dækker privat forbrugeren, der skulle få medhold i en sag hos Ankenævnet for Tekniske Installationer. Her er dine udgifter dækket op til 150.000 kr. inkl. moms. TEKNIQ er en landsdækkende brancheorganisation, som er din sikkerhed som kunde.

  Vi er certificeret KNX-partner
  Hos Trebbien Electric spiller miljø og sikkerhed en vigtig rolle når vi løser el-opgaver. Dette er grundet til, at vi er blevet certificeret KNX-partner, som er en ekstra garanti til dig, for at alt vores elektriker arbejde er udført i højeste kvalitet.

  Vi efteruddanner vores elektrikere
  Alle vores elektrikere er som minimum uddannede elektrikere. Dog ønsker vi altid at vores medarbejdere er opdateret på de nyeste metoder og teknikker, derfor videreuddanner vi vores elektrikere løbende. Det er din garanti for, at vores elektrikere udføre et arbejde baseret på de fornødne, bedste og tidssvarende kompetencer.

  Vi følger udvikling inden for elektriker faget

  Indenfor de sidste par år er den teknologiske udvikling for elektrikerfaget steget markant – og vi har fulgt med. Derfor kan vi af gode grunde også varetage elektriker opgaver som indeholder nyere teknologi såsom IHC anlæg, KNX anlæg og meget mere.

  Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller bestille din autoriserede elektriker med det samme.

  Kontakt en autoriseret elektriker allerede i dag

  Kontakt Trebbien Electric, når du skal bruge en autoriseret og erfaren elektriker i Hovedstaden eller resten af Sjælland. Vi vejleder og rådgiver dig omkring den bedste løsning, så vi sammen kan komme bedst i mål med netop din opgave. Du får branchens (måske) bedste service og løsninger i høj kvalitet – alt sammen til en konkurrencedygtig pris, som er til at betale.

  Udfyld blot kontaktformularen, så vil vi vende tilbage, så hurtigt vi kan med et godt tilbud til dig.

  Du er også velkommen til at kontakte os på vores døgnservice telefon 43 43 41 14 eller skrive en mail til os på info@t-el.dk.

  Sammen finder vi den bedste og mest optimale løsning på din elektriker opgave.

  Bliv elektriker lærling hos Trebbien Akademi

  Hos Trebbien Electric kan du komme i lære som elektriker på vores akademi. Vi har et stort ønske om at være med at skabe og forme fremtidige elektrikere, derfor har vi hele tiden mellem 4 og 6 elektriker elever på vores akademi.

  Du får en lærlingeplads, der hele tiden er udvikling og som er investeret i din fremtid. I langt de fleste tilfælde bliver vores elevers kontrakt forlænget efter, de er uddannet elektrikere. Mange af vores nuværende elektriker er faktisk uddannet fra vores akademi, vi stiller derfor høje krav til både vores elever og til os selv som uddannelsessted.

  Ønsker du at vide mere omkring Trebbien Akademi eller vide mere om, hvordan du kan blive optaget? Så læs mere her.

  Få et uforpligtende tilbud i dag


   Skriv her eller ring 43 43 41 14