Termografering af el-tavler

Vi løser alle elektrikeropgaver i københavn og omegn - vi har døgnvagt på telefon 43 43 41 14

Termografi af din eltavle

Ønsker du at sikre din produktion mod nedbrud, og derved nedsætte risikoen for omkostningsrige forstyrrelser? Hos Trebbien Electric tilbyder vi effektiv termografering af el-tavler, som giver os mulighed for hurtigt at spotte eventuelle fejl, nedbrud eller andre problemer.

Vi har endvidere ekspertisen til at udbedre problemet med det samme, hvis vi skulle blive opmærksomme på en fejl. Vi holder til i Brøndby nær København, og vi kommer således hurtigt til alle kunder – private eller erhverv af alle slags – i hele Hovedstadsområdet.

Hvad er termografering?

Termografering er en ydelse, som kan hjælpe med at identificere problemer i en el-tavle. Hos Trebbien Electric benytter vi et avanceret termokamera, som gør os i stand til at håndtere opgaven hurtigt og effektivt. Vores termografiudstyr er i topkvalitet, og vores medarbejdere er endvidere særdeles dygtige og uddannede, og vi sikrer således en optimal indsats.

Termokameraet kan med fordel sammenlignes med et infrarødt pistol-termometer. Den giver mulighed for at måle temperaturer i mange punkter, og vi kan således danne os et meningsfuldt billede af el-tavlens tilstand. Billedet, som vi får, viser den infrarøde stråling, som genstanden afgiver. Farven er bestemt af objektets temperatur – jo varmere objektet er, jo rødere vil det fremstå på billedet.

Termokameraets indstilling (i forhold til level og span) er afgørende for kvaliteten af målingen. Vi sikrer naturligvis, at målingen tilpasses de gældende forhold omkring jeres el-tavle.

Hvad kan termografering gøre for dig?

I de fleste produktionsvirksomheder, kontorer og i andre virksomheder, opstår der over tid problemer med el-tavlen. Er man opmærksom på disse hurtigt, kan man i de fleste tilfælde helt undgå at skulle betale for dyre reparationer eller lignende, som også forstyrrer jeres produktion. Herved kan din virksomhed undgå at lukke produktionen ned, hvilket sparer jer for en række omkostninger samt tabt omsætning. Mange forsikringsselskaber kræver endvidere, at der foretages termografering mindst én gang årligt. Opdages fejlen hurtigt, kan vi udbedre den med det samme.

Hos Trebbien Electric i Brøndby er alsidighed et nøgleord og vi går langt for at imødekomme dine ønsker og behov

Derfor tilbyder vi også døgnvagtsservice i Brøndby, København, Rødovre og Hvidovre.Vores professionelle team sikrer at dine elektriske systemer altid er i trygge hænder.

Vi måler vores succes i kundernes tilfredshed og sørger derfor altid for en sund og ærlig kommunikation. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig og dine behov. Trebbien Electric rådgiver dig fra start til slut, så du altid er sikret den højeste service og kvalitet.

Pris-eksempler inkl. moms

 • Opstart 1.250 kr

  - 1. montørtime - Servicevogn - Kvalitetssikring - Dokumentation - Miljøomkostninger -

 • Elektriker 650 kr

  - Serviceopgaver - El installationer - El renoveringer - Data installationer - mv. -

 • Tekniker 875 kr

  - Automatiske anlæg - PLC programmering - IHC/NIKO HC/KNX programmering -

 • El-tjek 1.250 kr

  - El-tjek af bolig indtil 125m2 - Bolig 125-200m2 1.900 kr -

 • Termografering 1.900 kr

  1 eltavle - Udarbejdelse af rapport - kontakt os hvis de ønsker pris på flere tavler

Service Finans

Med Service Finans kan du betale i rater, der passer til din økonomi.