Send besked

★★★★★

5 ud af 5 stjerner på Facebook & Google

Om os - Trebbien Electric

Vi løser alle elektrikeropgaver i københavn og omegn

Få et uforpligtende tilbud


  Brug for en elektriker?

  Vi er et elfirma bestående af elektrikere og el-installatører, hvilket betyder, at vi kan klare de fleste typer opgaver – store som små. Vi afdækker hele Vestegnen og resten af Københavnsområdet, da vores virksomhedsadresse er beliggende i Brøndby.

  Vi har over 25 års erfaring med at udføre alle former for elektrikeropgaver til private boliger og lejligheder samt til erhverv – og vi sender selvfølgelig også gerne en dygtig elektriker eller el-installatør ud til dig, hvis du har brug for hjælp til en el-opgave!

  Om os - Vores historie

  Virksomheden blev startet i 1987 af Ralph Trebbien som Enkeltmandsvirksomhed. I 1989 omdannedes virksomheden til ApS. I januar 2009 ansættes Mads Seemann, som Virksomhedens autoriserede elinstallatør, og bliver dermed ansvarlig for virksomhedens daglige ledelse.

  I januar 2010 påbegyndes et generationsskifte, der løber frem til marts 2012 hvor Mads Seemann indtræder som direktør og autoriseret elinstallatør i Trebbien Electric.

  I 2018 ansættes Jeppe Brask som elinstallatør, og bliver derved en del af den daglige ledelse. I juni 2019 bliver Trebbien Electrics første bestyrelse stiftet, den består af bestyrelsesformand Søren Petersen, bestyrelsesmedlemmer Mads Seemann og Jeppe Brask. I Juli 2019 indtræder Jeppe Brask i ejerkredsen.

  I dag beskæftiger Trebbien Electric ca. 30 ansatte.
  Som et led i udviklingen af Trebbien Electric, Bliver Frederik Folmann i aug 2020 ansat som daglig leder af serviceafdelingen.

  Sikkerhed & kvalitet

  I Trebbien Electric arbejder vi altid ud fra sikkerhedsstyrelsens krav til autoriseret elarbejde samt vores egne høje krav til sikkerhed og kvalitet.

  Alle opgaver dokumenteres grundigt, og inden aflevering gennemgås arbejdet iht. vores slutkontrol.

  Garanti ordning

  Vi er medlem af TEKNIQ, der giver vores kunder tryghed og garanti for det arbejde, vi udføre. TEKNIQ har lavet garantiordning for el-arbejde, der dækker udgifter op til og med kr. 150.000,00 inkl. moms.

  Miljøpolitik

  Vores miljøledelsessystem udvikles hele tiden, så vi dels overholder den gældende miljø- og arbejdsmiljølovgivning, dels gennemfører andre tiltag.

  Håndteringen af systemet er en del af vort kvalitetssikringssystem, hvor vi blandt andet arbejder med at:

  livredder

  Trebbien Electric støtter Ungdommens Røde Kors ferielejre for udsatte børn og unge.

  Ferielejrene er for de børn og unge, der har et særligt behov for en ferieuge fyldt med gode oplevelser. Det kan af være økonomiske, sociale, familiære, psykiske, fysiske eller andre årsager.

  Trebbien Electric sørger gennem et sponsorat for, at ungerne får en uforglemmelig uge, som kan mærkes hele året.

  En uges fyldt med nye venner, omsorgsfulde voksne og gode oplevelser.

  Sponsorat til Ungdommens Røde Kors ferielejre

  Om os

  Skriv her eller ring 43 43 41 14