Send besked

★★★★★

5 ud af 5 stjerner på Facebook & Google

El-installationer

Vi løser alle elektrikeropgaver i københavn og omegn

Få et uforpligtende tilbud


  Hos Trebbien Electric i Brøndby har vi mere end 25 års erfaring inden for elarbejde

  Vores erfaring gælder alle typer elinstallationer, som vi udfører. Vi stiller krav til miljø og sikkerhed og er derfor medlemmer af Teknik samt certificeret KNX-partner. Du er med andre ord garanteret den højeste kvalitet inden for el-arbejde uanset opgavens art eller størrelse. Trebbien Electric har adresse i Brøndby, men udfører el-arbejde i hele København og omegn.

  Professionelle el-installationer udføres

  Med vores mange år på markedet, og med vores faglige nysgerrighed, er vi blevet en af de førende eksperter i elinstallationer både for private og men også for erhverv i Brøndby, Hvidovre, København og Rødovre. Vores kompetencer dækker bredt. Vores kompetente El installatører udfører derfor både el-arbejde på kontorer, i industrivirksomheder, institutioner men også i private hjem.

  Hos Trebbien Electric i Brøndby er alsidighed et nøgleord og vi går langt for at imødekomme dine ønsker og behov

  Derfor tilbyder vi også døgnvagtsservice i Brøndby, København, Rødovre og Hvidovre. Vores professionelle team sikrer at dine elektriske systemer altid er i trygge hænder hos os.

  Vi måler vores succes i kundernes tilfredshed og sørger derfor altid for at have en sund og ærlig kommunikation med kunderne. Sammen finder vi den løsning, som der passer bedst til dig og dine behov. Trebbien Electric rådgiver dig fra start til slut, på den måde så er du altid sikret den højeste service og højeste kvalitet.

  Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular allerede i dag. Vi kan tilbyde dig rådgivning samt et uforpligtende tilbud som passer til dig og dine behov.

  Vi udfører:

  Få et uforpligtende tilbud i dag


   Skriv her eller ring 43 43 41 14