El-installationer

Vi løser alle elektrikeropgaver i københavn og omegn - vi har døgnvagt på telefon 43 43 41 14

Hos Trebbien Electric i Brøndby har vi mere end 25 års erfaring inden for elarbejde

Det gælder alle typer elinstallationer. Vi stiller krav til miljø og sikkerhed og er medlemmer af Teknik samt certificeret KNX-partner. Du er med andre ord garanteret den højeste kvalitet indenfor elarbejde uanset opgavens art eller størrelse. Trebbien Electric har adresse i Brøndby, men udfører elarbejde i hele København.

Professionelle el-installationer udføres

Med vores mange år på markedet, og faglige nysgerrighed, er vi blevet den førende ekspert i elinstallationer for private og erhverv i Brøndby, Hvidovre, København og Rødovre. Vores kompetencer dækker bredt. Vores kompetente El installatører udfører derfor både elarbejde på kontorer, i industrivirksomheder, institutioner samt i private hjem.

Vi udfører:

Hos Trebbien Electric i Brøndby er alsidighed et nøgleord og vi går langt for at imødekomme dine ønsker og behov

Derfor tilbyder vi også døgnvagtsservice i Brøndby, København, Rødovre og Hvidovre.Vores professionelle team sikrer at dine elektriske systemer altid er i trygge hænder.

Vi måler vores succes i kundernes tilfredshed og sørger derfor altid for en sund og ærlig kommunikation. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig og dine behov. Trebbien Electric rådgiver dig fra start til slut, så du altid er sikret den højeste service og kvalitet.