Send besked

Elektriker Frederiksberg

Trebbien Electric er din autoriserede og kompetente lokale elektriker i Vanløse.

Vi har mere end 25+ års erfaring som autoriseret elektriker

Du får prisgaranti på udført arbejde

Vi har 4.6 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Du får kvalitetsløsninger til attraktive priser

hvorfor vælge os

Når det kommer til at vælge en elektriker i Frederiksberg, er det vigtigt at vælge en pålidelig og erfaren professionel. Hos os kan du være sikker på at få den bedste service og kvalitet. Vores ekspertise inden for elektriker arbejde er omfattende, og vores team af dygtige elektrikere har +25 års erfaring i branchen.

Vi sætter en ære i at levere arbejde af højeste kvalitet og sikre, at alle opgaver udføres effektivt og præcist. Vi forstår vigtigheden af at have en pålidelig elektriker, der kan håndtere alt fra mindre reparationer til større installationer. Vores nøgleprincipper er kvalitet, pålidelighed samt ekspertise, og vi stræber altid efter at opfylde dine forventninger.

Når du vælger os som din elektriker i Frederiksberg, kan du være sikker på, at du får en professionel service, der lever op til dine behov og krav. Vi er dedikerede til at sikre, at alle vores kunder er tilfredse med det udførte arbejde, og vi går altid den ekstra mil for at sikre, at det hele er i orden.

★★★★★

Top god service, og super kompetent og professionelt udført arbejde!

Jeg kan varmt anbefale at bruge Trebbien Electric ApS, og vil klart bruge dem igen næste gang jeg får brug for en elektrikker.
Besar
via Google

★★★★★

Trebbien Electric yder en yderst professionel service og Mads holdte en god kommunikation med mig igennem hele forløbet. Jeg havde hurtigt fået et tilbud og under en uge efter godkendelse, var jobbet udført! Jeg vil klart anbefale Trebbien Electric til alle som leder efter en dygtig elektriker.
Niclas
via Trustpilot

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook
Trebbien Electric

Vores elektriker tjenester i Frederiksberg

Vi tilbyder et bredt udvalg af elektriker tjenester til både private og erhvervskunder i Frederiksberg. Vores dygtige team af elektrikere har ekspertise inden for forskellige områder af elektrisk arbejde, og kan håndtere alt fra mindre reparationer og elinstallationer til større projekter.

Vores tjenester inkluderer, elektroarbejde samt el-installationer, og meget mere. Vi har erfaring med at arbejde i både private boliger, kontorer, butikker og andre kommercielle bygninger.

Vi forstår vigtigheden af at levere pålidelige og sikre løsninger, der opfylder vores kunders behov. Derfor bruger vi kun materialer af høj kvalitet og følger alle relevante sikkerhedsstandarder og forskrifter. Vores elektrikere er autoriserede og har den nødvendige ekspertise til at udføre arbejdet effektivt og professionelt.

Uanset om du har brug for en elektriker til at løse et akut problem eller til at udføre planlagt vedligeholdelse, kan du stole på os til at levere kvalitetsorienteret service med 100% sikkerhed.

Selv hvis opgaven ikke er blandt listen, er der stadig mulighed for at vi kan yde et godt tilbud! Kontakt os derfor gerne for en uforpligtende snak.

En pris alle kan være med på i Frederiksberg

Vi forstår vigtigheden af at tilbyde konkurrencedygtige priser, der passer til forskellige budgetter. Hos os stræber vi derfor efter at give vores kunder en pris, som alle kan være med på, uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

 

Vi tilbyder gennemsigtige og fair priser på vores elektriker tjenester i Frederiksberg. Når du kontakter os, vil vi lytte til dine behov samt krav og give dig et skræddersyet prisoverslag, der passer til opgavens omfang.

 

Vores mål er at sikre, at du får den bedste værdi for dine penge! Vi vil altid informere dig om eventuelle ekstra omkostninger, der kan opstå undervejs, så der ikke er nogen overraskelser. Du kan derfor være tryg ved at vælge os, som din elektriker i Frederiksberg.

Som kunde hos Trebbien Electric er det vigtigt for os, at du kender til vores mission om at tilbyde dig den bedste kvalitet til den bedste elektriker pris. Vi har døgnvagt på telefon 43 43 41 14, som betyder, at du til hver en tid kan kontakte os. Du er også mere end velkommen til at skrive over mail, info@t-el.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud i dag


    Trebbien Akademi

    Vil du være en del af Trebbien Electric's fremtid så klik her for at læse mere om læreplads

    Skriv her eller ring 43 43 41 14