Send besked

Elektriker Hellerup

Har du brug for en autoriseret og lokal elektriker i Hellerup? Så er Trebbien Electric dit foretrukne valg.

+25 års erfaring som autoriseret elektriker

Prisgaranti på alt udført arbejde

4.5 ud af 5 stjerne på Trustpilot

Kvalitetsløsninger til priser alle kan være med på

hvorfor vælge os

Med Trebbien Electric som din elektriker i Hellerup, er du garanteret langtidsholdbare løsninger leveret af erfarne & professionelle elektrikere. Hvis du støder på elektriske problemer eller fejl i dine installationer derhjemme, er vi altid klar til at hjælpe.

Skulle du være bekymret for mulige fejl eller skader, står vi også klar til at foretage en grundig undersøgelse. Som din lokale elektriker i Hellerup, tilpasser vi vores arbejde og løsninger efter dine specifikke behov og ønsker. Vi er til din rådighed, når du har brug for os, og vi sikrer, at vi ikke forlader opgaven før den er fuldført og den har din fulde tilfredshed.

Med mere end 25 år erfaring, har vi som din elektriker i Hellerup, assisteret talrige danskere, både private og erhverv. Vi står naturligvis også klar til at assistere dig. Vores kompetente team i København dækker alt fra elinstallationer til avancerede multimedieløsninger, hvilket sikrer, at du altid kan finde en kvalificeret elektriker til netop dit behov hos os.

★★★★★

Top god service, og super kompetent og professionelt udført arbejde!

Jeg kan varmt anbefale at bruge Trebbien Electric ApS, og vil klart bruge dem igen næste gang jeg får brug for en elektrikker.
Besar
via Google

★★★★★

Trebbien Electric yder en yderst professionel service og Mads holdte en god kommunikation med mig igennem hele forløbet. Jeg havde hurtigt fået et tilbud og under en uge efter godkendelse, var jobbet udført! Jeg vil klart anbefale Trebbien Electric til alle som leder efter en dygtig elektriker.
Niclas
via Trustpilot

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

Den rette elektriker til den rette opgave

Som tidligere omtalt, har Trebbien Electrics mere end 25 års erfaring som elektriker i Hellerup og  Storkøbenhavn. Gennem årene har vi opnået en særlig og omfattende viden indenfor vores branche.

Vi har lagt stor vægt på at rekruttere og udvikle fremtidens  fagfolk i branchen. Dette har gjort os i stand til at håndtere enhver form for opgave og levere løsninger, der er både holdbare og af høj kvalitet. Vores lange historie som elektriker i Hellerup vidner om en konstant opmærksomhed på fagets udvikling.

Vi har altid været hurtige til at tage nye, effektive teknologier, værktøjer og metoder i brug og integrere dem i vores arbejde med elinstallationer. Desuden sørger vi for, at vores medarbejdere regelmæssigt bliver efteruddannet, så de er klædt på til at anvende de seneste teknologier.

Uanset din opgaves art, størrelse eller kompleksitet, kan du stole på, at en elektriker fra Trebbien Electric vil være i stand til at assistere dig. 

Vi garanterer holdbare resultater, der er udført korrekt og sikkert. Vi tilbyder også rådgivning og vejledning, og vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål eller hjælpe med at finde den bedste løsning på dit problem.

Elektriker Hellerup med døgnservice

Hvis du står over for strømafbrydelse eller nedbrud af dine el-installationer, er det afgørende, at disse problemer bliver adresseret og løst omgående.                              Derfor tilbyder vi hos Trebbien Electric døgnservice, som din lokale elektriker i Hellerup

Uanset tidspunktet for dine elektriske udfordringer, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi reagerer på din henvendelse og bestræber os på at ankomme så hurtigt som muligt for at assistere dig.

Vores elektrikere er som regel hurtige til at diagnosticere problemet og kan derefter effektivt løse problemet. Som din elektriker i Hellerup, kan du regne med holdbare løsninger, og vi forlader ikke stedet, før alt er i orden igen.

Oplever du problemer med strømmen, og har brug for en akut elektriker kan du kontakte os på 43 43 41 14.

Modtag et uforpligtigende tilbud i dag

Står du overfor udfordringer med elinstallationer i dit hjem eller på din arbejdsplads? Eller ønsker du at gøre din bolig eller virksomhed mere miljøvenlig med professionel energioptimering? Så står vi klar til at hjælpe dig som din elektriker i Hellerup. Gennem mere end 25 år har Trebbien Electric håndteret et utal af opgaver, udfordringer og projekter for både private og erhvervskunder.

Del dine behov, ønsker og idéer med os, så du kan modtage et tilpasset og fordelagtigt tilbud. Vi ser frem til at finde ud af, hvordan vi bedst kan bistå dig, og til at påbegynde vores samarbejde snarest muligt.

Du er også velkommen til at ringe til vores døgnvagt telefon på 43 43 41 14 eller skrive til os på mail info@t-el.dk. Så finder vi sammen den mest optimale løsning på dit projekt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Få et uforpligtende tilbud i dag


    Trebbien Akademi

    Vil du være en del af Trebbien Electric's fremtid så klik her for at læse mere om læreplads

    Skriv her eller ring 43 43 41 14