Send besked

Elektriker Vanløse

Trebbien Electric er din autoriserede og kompetente lokale elektriker i Vanløse.

Vi har mere end 25+ års erfaring som autoriseret elektriker

Du får prisgaranti på udført arbejde

Vi har 4.6 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Du får kvalitetsløsninger til attraktive priser

hvorfor vælge os

Hos Trebbien Electric sætter vi høje standarder som din lokale autoriserede elektriker i Vanløse. Vi udføre alle typer af el-opgaver, uanset størrelse og art. Derudover udføre vi el-arbejde for privatkunder, erhvervsdrivende, institutioner, samt bolig – og forsikringsselskaber.

Vi kan med sikkerhed garantere dig, at alt det arbejde vi udfører, lever op til de danske autorisationskrav, samt kravene for kvalitetscertificering hos KNX.

Kontakt os i dag og lad os stå for løsningen til dit el-projekt. Eller få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

★★★★★

Top god service, og super kompetent og professionelt udført arbejde!

Jeg kan varmt anbefale at bruge Trebbien Electric ApS, og vil klart bruge dem igen næste gang jeg får brug for en elektrikker.
Besar
via Google

★★★★★

Trebbien Electric yder en yderst professionel service og Mads holdte en god kommunikation med mig igennem hele forløbet. Jeg havde hurtigt fået et tilbud og under en uge efter godkendelse, var jobbet udført! Jeg vil klart anbefale Trebbien Electric til alle som leder efter en dygtig elektriker.
Niclas
via Trustpilot

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook
Trebbien Electric

Hvad kan elektriker i Vanløse hjælpe dig med

Som et erfarent og professionelt elektrikerfirma med mere end 25 år i branchen, kan du vide dig sikker på, at vi har de rette kompetencer til at kunne finde effektive løsninger til netop dine ønsker og behov.
Vi har længe sat en ære i at kunne udføre et arbejde i høj kvalitet og til en fordelagtig pris – og vi agter at blive ved med det.

Du undgår her unødvendig bekymring, da vi kan varetage al det elektriker arbejde dit hjem eller bygning kræver.

Her finder du et udpluk af vores ydelser:

Kan du ikke finde din opgave på listen, eller er du tvivl, om du har brug for en elektriker? Så kontakt os og lad en tage en uforpligtende snak omkring din opgave.

Hvad er prisen på en elektriker i Vanløse

Det kan være rigtig svært at give en præcis pris på din el-opgave. Der er nemlig en masse ting, som der skal tages højde for, og det gælder lige fra størrelsen og omfanget af din opgave.

Når vi udfører elektriker arbejde, er det vigtigt at prisen også afspejler kvaliteten på det udført arbejde. Derfor kan du roligt forvente, at alt vores el-arbejde er udført effektivt, i højeste kvalitet og til attraktive konkurrencedygtige priser.

Desuden har vi taget højde for alle overraskelser der måtte komme med vores gennemsigtige tilbud. Her er du i trygge hænder hele vejen igennem. Vores mange stjerner og gode anmeldelser på både Google og Trustpilot afspejler vores kunders tilfredshed, og vi ser frem til at kunne yde denne service til mange flere i fremtiden.

Udover almindeligt elektriker arbejde, tilbyder vi hos Trebbien Electric også multimedieløsninger. Det dækker ganske enkelt over at opnå den perfekte lydoplevelse hjemme i stuen, når der skal ses film eller serie. Foruden den perfekte lydoplevelse, kan vi også opsætte din hjemmebiograf, optimere dit streamning og wifi netværk, samt møderumsløsninger.

Som kunde hos Trebbien Electric er det vigtigt for os, at du kender til vores mission om at tilbyde dig den bedste kvalitet til den bedste elektriker pris. Vi har desuden døgnvagt på telefon 43 43 41 14, som gør, at du altid kan komme i kontakt med os. Du er også velkommen til at give s en besked over mail, info@t-el.dk, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Autoriseret elektriker i Vanløse

Når du vælger os til dine elektriker opgaver, så får du et alsidig og pålideligt elektrikerfirma, der sætter din sikkerhed og fagligheden højest. Det gør vi ved at have taget vores forholdsregler, som en ekstra sikkerhed for dig.

Her kan du læse mere om de forholdsregler vi har taget:

Vi er medlem af TEKNIQ
TEKNIQ er en landsdækkende brancheorganisation, hvor du som kunde er dækket op til 150.000 kr. ink. moms. Det er vigtigt, at Ankenævnet for Tekniske Installationer skal give dig medhold i, at vi ikke har leveret et ordenligt elektriker arbejde, som skal til for at opfylde kendelsen. Dette er din sikkerhed som kunde.

Trebbien Electric er en certificeret KNX-partner
Miljø og sikkerhed spiller en stor rolle, når vi udføre elektrikerarbejde. Derfor er vi blevet certificeret KNX-partner, som er din garanti for, at det el-arbejde vi udfører, er i højeste kvalitet.

Efteruddannelse spiller en vigtig brik
Som minimum er vores medarbejdere uddannede elektrikere. Dog ønsker vi at videreuddanne vores medarbejdere, således at de hele tiden er opdateret på de nyeste metoder og teknikker. På den måde er du også garanteret, at det elektrikerarbejde vores elektrikere udføre i Vanløse, er baseret på de bedste, tidssvarende og fornødne kompetencer.

Få et uforpligtende tilbud i dag


    Trebbien Akademi

    Vil du være en del af Trebbien Electric's fremtid så klik her for at læse mere om læreplads

    Skriv her eller ring 43 43 41 14