Send besked

Elektriker Amager

Har du brug for en autoriseret elektriker på Amagerj? Så er Trebbien Electric dit foretrukne valg.

+25 års erfaring som autoriseret elektriker

Prisgaranti på alt udført arbejde

4.5 ud af 5 stjerne på Trustpilot

Kvalitetsløsninger til priser alle kan være med på

hvorfor vælge os

Som lokal elektriker på Amager, lever Trebbien Electrics af at skabe holdbare resultater og løsninger for både private og virksomheder. Du vil være sikker på at dine behov, ønsker og opgaver vil blive varetaget af nogle landets bedste og mes erfarne fagmænd og specialister. Med mere end 25 års erfaring i faget, og indsigt med alle aspekter og opgaver af branchen, er du altid sikker på den perfekte løsning med Trebbien Electrics som din eklektiker på Amager

Har du været udsat for, eller mistænker du, et elektrisk problem i huset eller lejligheden? Eller har du lagt mærke til uregelmæssigheder i en eller flere af dine installationer eller andre elektriske apparater? Så er Trebbien Electrics klar til at være din elektriker på Amager!

Vores løsninger baseres på mere end 25 års erfaring, samt en vilje til at imødekomme ønsker og behov.

Hos Trebbien Electrics har vi hjulpet som elektriker på Amager, og resten af København, i over 25 år. Og har du brug for hjælpe, assisterer vi hellere end gerne også dig. Uanset størrelsen eller typen af din opgave, kan du være sikker på at den bliver varetaget og løst korrekt. Hos Trebbien Electrics går vi nemlig altid de ekstra skridt det kræver, løse dit problem.

Derfor finder du blandt vores dygtige medarbejdere eksperter indenfor boliger såvel som værksteder, butikker og kontorer. Ligeledes finder du hos Trebbien Electrics specialister i alt fra multimedieløsninger, til energioptimering og rådgivning, såvel som almene elektriske opgaver.

Kontakt os allerede i dag, og fortæl hvordan vi kan hjælpe dig.

★★★★★

Top god service, og super kompetent og professionelt udført arbejde!

Jeg kan varmt anbefale at bruge Trebbien Electric ApS, og vil klart bruge dem igen næste gang jeg får brug for en elektrikker.
Besar
via Google

★★★★★

Trebbien Electric yder en yderst professionel service og Mads holdte en god kommunikation med mig igennem hele forløbet. Jeg havde hurtigt fået et tilbud og under en uge efter godkendelse, var jobbet udført! Jeg vil klart anbefale Trebbien Electric til alle som leder efter en dygtig elektriker.
Niclas
via Trustpilot

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

Din elektriker i København

Som det nævnes, har vi hos Trebbien Electrics arbejdet som elektriker på Amager i mere end 25 år. Vi er utroligt stolte over vores arbejde, de løsninger vi leverer og den ekstreme kvalitet der er blevet synonym med vores navn.

Dog er vi om end andet endnu mere stolte af den tillid beboerne i København bliver ved med at vise os, når de beder os om hjælp. Vi mener at det skyldes den indsigt vi i løbet af årene samlet. Det har gjort det muligt for os at udvikle en unik forståelse for faget. Dermed kan vores dygtige medarbejdere hurtigt og effektivt identificere problemets rod, samtidigt med at de vil kunne sammensætte den helt rette løsning.

Og som en af Københavns førende el-firmaer ved vi, at faget konstant udvikler sig. Hvad der virkede umuligt i går, er blevet realiseret i morgen. derfor sørger vi for løbende at efteruddanne vores personale i de nyeste metoder, teknikker, værktøjer og tilgange. Kun ved at omfavne ny viden, kan vi ved med at hjælpe alle der skulle have brug for det, uden det skal koste en formue.

 Vi ser det nemlig som vores pligt, at skabe holdbare løsninger der vil glæde og gavne i mange år.

Søger du hjælp, eller har du brug for rådgivning eller vejledning? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte din elektriker på Amager i dag.

Elektriker på Amager med døgnservice

Vi kender det alle sammen. Strømmen går pludselig derhjemme eller på arbejdet, og alt arbejde pauses. Derfor skal problemet selvfølgelig løses så hurtigt som muligt. Og som din elektriker i København og på Amager, kommer vi når du kalder, uanset hvor og hvornår. Vi tilbyder elektriker døgnservice til hele Storkøbenhavn, så så snart vi har modtaget din besked, vil en af vores dygtige fagmænd rykke ud til dig. Og han forlader dig først når dit problem er løst, og du er 100% glad og tilfreds.

Oplever du problemer med strømmen, og har brug for en akut elektriker kan du kontakte os på 43434114.

Brug for hjælp? Kontakt os nu

Ligegyldigt hvilket behov, hvilket problem og hvilken opgaver du søger hjælp eller rådgivning omkring er du kommet til det rette sted. Trebbien Electrics er din elektriker på Amager, og med vores hjælp bliver dit problem løst. Hos os er du altid sikker på kvalitet, effektivt arbejde og holdbare løsninger. Vi ser frem til at høre fra dig. Du er også velkommen til at ringe til vores døgnvagt telefon på 43 43 41 14 eller skrive til os på mail info@t-el.dk. Så finder vi sammen den mest optimale løsning på dit projekt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud i dag


    Trebbien Akademi

    Vil du være en del af Trebbien Electric's fremtid så klik her for at læse mere om læreplads

    Skriv her eller ring 43 43 41 14