Send besked

Elektriker Ballerup

Har du brug for en autoriseret og lokal elektriker i Ballerup? Så er Trebbien Electric dit foretrukne valg.

+25 års erfaring som autoriseret elektriker

Prisgaranti på alt udført arbejde

4.5 ud af 5 stjerne på Trustpilot

Kvalitetsløsninger til priser alle kan være med på

hvorfor vælge os

Hos Trebbien Electric har vi stort fokus på at alt arbejde udføres korrekt. Vi udfører opgaver for både privat, erhverv og offentlige institutioner i alle størrelser. Som din erfarne og autoriserede elektriker i Ballerup hjælper vi dig, uanset om opgaven lyder på reparation af dørtelefon, opsætning af diverse lyskilder eller noget helt tredje.

Vi garanterer, at arbejdet bliver udført i høj kvalitet, til priser der er til at betale. Du kan være sikker på, at arbejdet lever op til de danske autorisationskrav, og så er vi endda også kvalitetscertificeret af KNX.

Skal vi hjælpe med din el-opgave? Så kontakt din lokale elektriker i Ballerup. Vi skræddersyer gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

★★★★★

Top god service, og super kompetent og professionelt udført arbejde!

Jeg kan varmt anbefale at bruge Trebbien Electric ApS, og vil klart bruge dem igen næste gang jeg får brug for en elektrikker.
Besar
via Google

★★★★★

Trebbien Electric yder en yderst professionel service og Mads holdte en god kommunikation med mig igennem hele forløbet. Jeg havde hurtigt fået et tilbud og under en uge efter godkendelse, var jobbet udført! Jeg vil klart anbefale Trebbien Electric til alle som leder efter en dygtig elektriker.
Niclas
via Trustpilot

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook
Trebbien Electric

Elektriker i Ballerup med alsidige kompetencer

Med vores mere end 25 års erfaring i branchen, har vi løst et utal af forskellige elektriker opgaver. Du kan derfor være sikker på, at vi har de rette kompetencer til at klare din opgave. Vi rådgiver dig gerne til den mest optimale og effektive løsning, hvilket garanterer et intelligent og holdbart resultat.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Står din opgave ikke ovenfor, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe med din opgave? Så tøv ikke med at kontakte os. Ovenstående er nemlig blot et udpluk, af de opgaver vi typisk løser.

Hvad koster en elektriker i Ballerup?

Prisen på en elektriker varierer alt efter din specifikke el-opgave. Det afhænger bl.a. af opgavens størrelse, omfang og hvilke eventuelle materialer der skal anvendes. Det er vigtigt, at du vælger en autoriseret elektriker, da el-arbejdet skal dokumenteres og udføres korrekt. Vælger du Trebbien Electric til din elektriker opgave i Ballerup, kan du være sikker på, at det bliver udført effektivt, i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Du kan derfor trygt overlade dine el-installationer til os. Vi skræddersyer gerne et tilbud tilpasset din opgave, med en gennemsigtig pris der ikke ændrer sig løbende. Vi ser frem til at yde en service i verdensklasse, hvilket også afspejler sig i vores kunders anmeldelser på Google og Trustpilot.

Søger du en erfaren og autoriseret elektriker i Ballerup, så kontakt Trebbien Electric allerede i dag. Vi rådgiver dig gerne til den bedste løsning, så vi sammen kan komme i mål med din opgave. Vi tilbyder branchens bedste service og kvalitet, til en gennemsigtig pris der er til at betale. Udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at ringe til vores døgnvagt telefon på 43 43 41 14 eller skrive til os på mail info@t-el.dk. Så finder vi sammen den mest optimale løsning på dit projekt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud i dag


    Trebbien Akademi

    Vil du være en del af Trebbien Electric's fremtid så klik her for at læse mere om læreplads

    Skriv her eller ring 43 43 41 14