Send besked

Elektriker Ishøj

Har du brug for en autoriseret og lokal elektriker i Ishøj? Så er Trebbien Electric dit foretrukne valg.

+25 års erfaring som autoriseret elektriker

Prisgaranti på alt udført arbejde

4.5 ud af 5 stjerne på Trustpilot

Kvalitetsløsninger til priser alle kan være med på

hvorfor vælge os

Som din elektriker i Ishøj, kan du med Trebbien Electrics være sikker på holdbare resultater skabt af professionelle fagmænd. Så har du oplevet problemer med strøm eller installationer i dit hjem, kommer vi gerne og løser disse.

Ligeledes står vi klar til at undersøge nærmere, hvis du mistænker en fejle eller en skade. Som din lokale elektriker i Ishøj, baserer vi altid vores arbejde og løsninger på dine behov og ønsker. Vi kommer så snart du har brug for os, og vi forlader dig først når din opgave er løst, og du er 100% tilfreds.

I mere end 25 år har vi som elektriker i Ishøj assisteret utallige danskere, både som privatpersoner og som erhvervsdrivende. Og selvfølgelig hjælper vi også gerne dig. Som elektriker i København finder du blandt vores dygtige medarbejdere med speciale med alt fra Elinstallationer til multimedieløsninger, så du kan være sikker på at finde den rette el-installatør til din opgave.

★★★★★

Top god service, og super kompetent og professionelt udført arbejde!

Jeg kan varmt anbefale at bruge Trebbien Electric ApS, og vil klart bruge dem igen næste gang jeg får brug for en elektrikker.
Besar
via Google

★★★★★

Trebbien Electric yder en yderst professionel service og Mads holdte en god kommunikation med mig igennem hele forløbet. Jeg havde hurtigt fået et tilbud og under en uge efter godkendelse, var jobbet udført! Jeg vil klart anbefale Trebbien Electric til alle som leder efter en dygtig elektriker.
Niclas
via Trustpilot

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

Den rette elektriker til den rette opgave

Som tidligere nævnt har vi hos Trebbien Electrics arbejdet i mere end 25 år som elektriker i Ishøj og resten af Storkøbenhavn. Og gennem tiden har vi i vores assistance til danskerne opbygget en unik og dyb indsigt i faget.

Ligeledes har vi haft stor fokus på at ansætte og udvikle de bedste fagmænd i faget. Dette har sikret os, at vi har kunne varetage enhver opgave, og skabe de bedste og mest holdbare løsninger. Og dette er ikke kun noget vi siger. Vi har i løbet af vores mange år som elektriker i Ishøj holdt et vågent øje med fagets udvikling.

Når nye og effektive teknologier, værktøjer og arbejdsmetoder kommet frem i lyset, har vi nøje implementeret disse i vores tilgang til elinstallationer. Ligeledes sørger vi for løbende at efteruddanne alle vores medarbejdere, så de er udrustet til at kunne arbejde med de nyeste teknologier.

Du vil uanset typen, størrelsen eller kompleksiteten af din opgave, være sikker på at en elektriker fra Trebbien Electric vil kunne hjælpe dig. For at sikre at vi kan skabe holdbare resultater udført på korrekt og sikker vis, sørger vi for at du blandt vores dygtige medarbejdere har mulighed for at finde en specialist med lige netop din opgave. Udover at løse dit projekt, har du også altid mulighed for at søge rådgivning eller vejledning hos os. Vi står ligeledes altid klar til at besvare spørgsmål eller hjælpe med at identificere den perfekte løsning på dit problem.

Elektriker i Ishøj med døgnservice

Når du oplever et strømsvigt, eller at dine installationer bryder sammen, er det vigtigt du får løst problemerne hurtigst muligt. Som din lokale elektriker i Ishøj tilbyder vi hos Trebbien Electric derfor døgnservice.

Ligegyldigt hvornår du oplever problemer med din strøm, har du derfor mulighed for at kontakte os. Så snart vi har modtaget din besked, kommer vi så hurtigt som overhovedet muligt.

Vi identificerer hurtigt problemets rod, og løser det effektivt. Som din elektriker i Ishøj kan du være sikker på holdbare resultater, og vi forlader dig først når problemet er løst.

Oplever du problemer med strømmen, og har brug for en akut elektriker kan du kontakte os på 43434114.

Modtag et uforpligtigende tilbud i dag

Bliver du udfordret af strømmen eller installationerne i hjemmet eller på din arbejdsplads? Eller måske du ønsker at gøre boligen eller virksomheden grønnere med en professionel energioptimering? Så er vi din elektriker i Ishøj. i mere end 25 år har Trebbien Electric løst utallige opgaver, problemer og projekter for både privatpersoner og erhvervsdrivende.

Fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig, og modtage et skræddersyet og lukrativt tilbud baseret på dine behov, ønsker og ideer. Vi glæder os til at høre hvordan vi kan assistere dig, og få startet vores samarbejde hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe til vores døgnvagt telefon på 43 43 41 14 eller skrive til os på mail info@t-el.dk. Så finder vi sammen den mest optimale løsning på dit projekt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud i dag


    Trebbien Akademi

    Vil du være en del af Trebbien Electric's fremtid så klik her for at læse mere om læreplads

    Skriv her eller ring 43 43 41 14