Send besked

Elektriker København

Trebbien Elektric er en pålidelig, toprated og autoriseret elektriker i København

Vi har 25+ års erfaring indenfor autoriseret elektrikerarbejde

Du får kvalitetshåndværk til attraktive priser

Vi har 4.6 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Du får prisgaranti på udført arbejde

hvorfor vælge os

Vi er en alsidig elektriker i København, som sætter faglig stolthed og sikkerhed for dig i øverste skuffe. Det er, derfor vi har taget mange forholdsregler, hvilket vil komme dig til gode.

Trebbien Electric er medlem af Tekniqs
For alle vores kunders sikkerhed er vi hos Trebbien Electric medlem af den landsdækkende brancheorganisation TEKNIQ. Helt konkret betyder det, at du er dækket op til 150.000 ,- inkl. moms hvis du får medhold i Ankenævnet for Tekniske Installationer, og at vores arbejde ikke opfylder kendelsen.

Trebbien Electric er certificeret KNX-partner
Vi stiller store krav til miljø og sikkerhed for vores kunder. Det er af den årsag, at vi er blevet certificeret partner hos KNX, hvilket garanterer dig for, at vores el-arbejde er udført i den højeste kvalitet. Vi kan udføre alt el-arbejde uanset opgavens art og størrelse.

Efteruddannelse er en vigtig del som elektriker i København
Alle vores medarbejdere er uddannet i el-faget. Hvert år kommer alle vores medarbejdere på flere kurser. På den måde kan vi med sikkerhed i stemmen garantere dig som kunde, at vores elektrikere i København har de bedste, fornødne og tidssvarende kompetencer.

Som kunde hos Trebbien Electric er det vigtigt for os at fortælle, at vores mission er at tilbyde dig den bedst mulige kvalitet til den bedst mulige elektriker pris. Vi har døgnvagt på telefon 43 43 41 14, som gør, at du altid kan komme i kontakt med os. Du er også velkommen til at give s en besked over mail, info@t-el.dk, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

★★★★★

Top god service, og super kompetent og professionelt udført arbejde!

Jeg kan varmt anbefale at bruge Trebbien Electric ApS, og vil klart bruge dem igen næste gang jeg får brug for en elektrikker.
Besar
via Google

★★★★★

Trebbien Electric yder en yderst professionel service og Mads holdte en god kommunikation med mig igennem hele forløbet. Jeg havde hurtigt fået et tilbud og under en uge efter godkendelse, var jobbet udført! Jeg vil klart anbefale Trebbien Electric til alle som leder efter en dygtig elektriker.
Niclas
via Trustpilot

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

Få et uforpligtende tilbud i dag


  trebbien

  Autoriseret elektriker i København

  Som din lokale elektriker i København sætter vi enormt høje standarder for vores arbejde. Vi kan med sikkerhed i stemmen fortælle, at alt vores arbejde vil leve op til de autorisationskrav, som er i Danmark og vi er endvidere kvalitetscertificeret af KNX.

  Vi udfører el-arbejde i alle størrelser for private kunder, virksomheder, offentlige institutioner, forsikrings- og boligselskaber. Kontakt os her for at bestille en elektriker i København, eller for at få et gratis elektriker tilbud.

  Ring til vores døgntelefon på 43 43 41 14, eller skriv en mail til os på info@t-el.dk, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  Hvad koster en elektriker i København?

  Vi er et elektrikerfirma i København, som føler og mener, at din elektriker pris skal afspejle kvaliteten på vores el-arbejde.

  Du kan derfor helt roligt forvente, at vores elektrikerarbejde er udført effektivt og i den bedste kvalitet til gode og konkurrencedygtige priser.

  Du kan desuden roligt stole på, at der er taget højde for alle overraskelser på vores gennemsigtige elektriker tilbud.

  Vores mange stjerner på Trustpilot og Google afspejler også vores kunders tilfredshed, og vi ser frem til at modtage endnu flere stjerner.

  Her hos Trebbien Electric arbejder vi altid efter et højt sikkerhedsprincip. Det er ikke bare ord, eller tekst som vi fortæller vores kunder. Vi mener det faktisk. Det sikrer nemlig dig som kunde, at de installationer vi afleverer, er kvalitetssikret og testet.

  Vi kan love dig for, at vi har en helt klar procedure for, hvad vi tester og analyserer, og dokumenterer alt i rapporten. Det sikrer, at du altid kan være sikker på, at det er autoriseret el-arbejde.

  Du kan altid få fat på os via vores døgntelefon 43 43 41 14. Du har også mulighed for at skrive til på info@t-el.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Udover at vi hos Trebbien Electric tilbyder almindeligt el-arbejde som opsætning af stikkontakter, fejlsøgning og istandsættelse, så tilbyder vi også at udføre andet el-arbejde, som du kan se forneden.

  Trebbien Akademi

  Vil du være en del af Trebbien Electric's fremtid så klik her for at læse mere om læreplads

  Skriv her eller ring 43 43 41 14