Send besked

Elektriker Lyngby

Trebbien Elektric er en pålidelig, toprated og autoriseret elektriker i Lyngby

Vi har 25+ års erfaring indenfor autoriseret elektrikerarbejde

Du får kvalitetshåndværk til attraktive priser

Vi har 4.6 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Du får prisgaranti på udført arbejde

hvorfor vælge os

Står du foran et el-problem, og skal bruge en dygtig elektriker i Lyngby? Så står Trebbien Electric altid klar til at hjælpe dig. Som dit el-firma i København og Nordsjælland, kommer dine behov og ønsker altid i første række. Som din samarbejdspartner skal du altid forvente at din opgave bliver håndteret forsvarligt, og dine problemer bliver løst korrekt.

I mange år har vi hjulpet utallige danskere med at skabe fantastiske løsninger på deres el-arbejde, og vi hjælper også gerne dig. Blandt vores dygtige fagmænd finder du eksperter indenfor alt fra el-tjek til energioptimeringer. Uanset hvad din opgave måtte omhandle, sørger vi for at vores løsning vil være i den højeste kvalitet. Så skal du bruge en dygtig elektriker i Lyngby, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Den rette elektriker til din opgave

Som vi tidligere har nævnt, har vi gennem årene hjulpet utallige danskere med at varetage deres el arbejde, og løse elektriske problemer. Hos Trebbien Electric assisterer vi både private personer og erhvervsdrivende. Ingen opgave er for stor, kompliceret eller ubetydelig. Og har du brug for en elektriker i Lyngby, er vi det firma du ønsker hjælp fra. Vi har stort fokus i, at holde os opdateret om faget udvikling. Vi optimerer konstant vores egen arbejdsproces, og efteruddanner løbende vores medarbejdere i de nyeste og mest effektive metoder og teknikker. Ligeledes anvender vi udelukkende de bedste materialer og værktøjer. Dette gør, at vi hurtigt kan løse dine problemer, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Blandt vores medarbejdere finder du både dygtige elektrikere og autoriserede el-installatører. Yderligere du blandt vores fagmænd finder eksperter og specialister indenfor alle aspekter af faget. Uanset typen af din opgave, projekt eller problem, vil du derfor finde sublime løsninger. For at sikre dig at du finder den helt rette løsninger, tilbyder vi yderligere rådgivning og vejledning omkring for at hjælpe med at få skabt den rigtige løsning. Ligeledes vil vi altid stå klar til at besvare alle spørgsmål du eventuelt måtte have, eller skulle opstå i løbet af vores samarbejde.

For at hjælpe dig med at skabe et overblik over de opgaver vi hyppigst varetager, har vi samlet en liste herunder. Dog er dette kun en kort samling. Er din opgave eller dit problem ikke på listen, gør det derfor intet. Du har altid mulighed for at kontakte os. Sammen gennemgår vi dit projekt, og baseret på dette, kan vi afgøre hvorvidt vi besidder færdighederne og kompetencen til at skabe det rette resultat.

 • Netværks Installation
 • El-Arbejde
 • Energioptimeringer
 • El-Tavler
 • Sikkerhedsløsninger

 

Modtag et uforpligtigende tilbud i dag

Oplever du et problem med din strøm? Så er vi klar til at være din elektriker i Lyngby. Uanset hvad din opgave måtte være, kan du være tryg ved at lade os varetage den. Vi kommer hurtigt ud, og forlader dig ført når problemet er løst, og du er tilfreds. Du kan kontakte os ved at udfylde kontaktformularen på denne side, ved at ringe til 43434114 eller ved at skrive til vores mail; info@t-el.dk. Husk at vi tilbyder døgnservice, så uanset hvornår du har brug for os, kommer vi når du kalder.

★★★★★

Top god service, og super kompetent og professionelt udført arbejde!

Jeg kan varmt anbefale at bruge Trebbien Electric ApS, og vil klart bruge dem igen næste gang jeg får brug for en elektrikker.
Besar
via Google

★★★★★

Trebbien Electric yder en yderst professionel service og Mads holdte en god kommunikation med mig igennem hele forløbet. Jeg havde hurtigt fået et tilbud og under en uge efter godkendelse, var jobbet udført! Jeg vil klart anbefale Trebbien Electric til alle som leder efter en dygtig elektriker.
Niclas
via Trustpilot

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

Få et uforpligtende tilbud i dag


  trebbien

  Autoriseret elektriker i København

  Som din lokale elektriker i København sætter vi enormt høje standarder for vores arbejde. Vi kan med sikkerhed i stemmen fortælle, at alt vores arbejde vil leve op til de autorisationskrav, som er i Danmark og vi er endvidere kvalitetscertificeret af KNX.

  Vi udfører el-arbejde i alle størrelser for private kunder, virksomheder, offentlige institutioner, forsikrings- og boligselskaber. Kontakt os her for at bestille en elektriker i København, eller for at få et gratis elektriker tilbud.

  Ring til vores døgntelefon på 43 43 41 14, eller skriv en mail til os på info@t-el.dk, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  Hvad koster en elektriker i København?

  Vi er et elektrikerfirma i København, som føler og mener, at din elektriker pris skal afspejle kvaliteten på vores el-arbejde.

  Du kan derfor helt roligt forvente, at vores elektrikerarbejde er udført effektivt og i den bedste kvalitet til gode og konkurrencedygtige priser.

  Du kan desuden roligt stole på, at der er taget højde for alle overraskelser på vores gennemsigtige elektriker tilbud.

  Vores mange stjerner på Trustpilot og Google afspejler også vores kunders tilfredshed, og vi ser frem til at modtage endnu flere stjerner.

  Her hos Trebbien Electric arbejder vi altid efter et højt sikkerhedsprincip. Det er ikke bare ord, eller tekst som vi fortæller vores kunder. Vi mener det faktisk. Det sikrer nemlig dig som kunde, at de installationer vi afleverer, er kvalitetssikret og testet.

  Vi kan love dig for, at vi har en helt klar procedure for, hvad vi tester og analyserer, og dokumenterer alt i rapporten. Det sikrer, at du altid kan være sikker på, at det er autoriseret el-arbejde.

  Du kan altid få fat på os via vores døgntelefon 43 43 41 14. Du har også mulighed for at skrive til på info@t-el.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Udover at vi hos Trebbien Electric tilbyder almindeligt el-arbejde som opsætning af stikkontakter, fejlsøgning og istandsættelse, så tilbyder vi også at udføre andet el-arbejde, som du kan se forneden.

  Trebbien Akademi

  Vil du være en del af Trebbien Electric's fremtid så klik her for at læse mere om læreplads

  Skriv her eller ring 43 43 41 14