Send besked

Elektriker Nørrebro

Som din lokale elektriker på Nørrebro, leverer Trebbien Electrics altid holdbare resultater af den absolut bedste kvalitet. Du vil være sikker på at din opgave bliver varetaget af professionelle fagmænd og specialister, med erfaringen indenfor alle aspekter og opgaver i faget. Oplever eller mistænker du et elektrisk problem i boligen?
Eller er du blevet opmærksomme uregelmæssigheder i en eller flere af dine installationer? Så er Trebbien Electrics klar til at være din elektriker på Nørrebro. Vi baserer altid vores arbejde på dine behov og ønsker, hvorefter vi udfører arbejdet med erfarende hænder og dyb teknisk forståelse. Vi kommer når du kalder, og forlader først din bolig når arbejdet er udført og du har et holdbart resultat.

Vi har 25+ års erfaring indenfor autoriseret elektrikerarbejde

Du får kvalitetshåndværk til attraktive priser

Vi har 4.6 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Du får prisgaranti på udført arbejde

hvorfor vælge os

Hos Trebbien Electrics har vi i mere end 25 år assisteret som elektriker på Nørrebro og resten af København, og vi hjælper selvfølgelig også gerne dig. Blandt vores dygtige medarbejdere finder du eksperter til både privat brug, såvel som til arbejdspladsen. Søger du en alsidig, erfaren og effektiv elektriker i København, så kan du blandt vores medarbejdere være sikker på at finde en specialist indenfor alt fra energirådgivning og multimedieløsninger til almene elinstallationer. Kontakt os allerede i dag, og fortæl hvordan vi kan hjælpe dig.

Din elektriker

Som vi tidligere nævner, har Trebbien Electrics i mere end 25 år assisteret beboere på Nørrebro og resten af Storkøbenhavn med at udføre elektrisk arbejde. Og gennem disse år, har vi oplevet en hel del, og hjulpet utallige danskere. Gennem vores arbejde har vi udviklet en unik og dyb forståelse og indsigt for faget.

Dette gør at vi hurtigt og effektivt kan identificere et problems rod, varetage en installation, samt udføre alle andre opgaver du måtte have. For at styrke vores arbejde, og hæve kvaliteten af de opgaver vi leverer, har vi ligeledes prioriteret at efteruddanne os selv i forbindelse med fagets udvikling. Ved konstant at holde nøje øje med nye teknologier og viden, har dette tilladt os at arbejde med de nyeste trends og behov, uden at prisen for vores arbejde stiger. Og dette er skam ikke kun noget vi siger.

Så snart ny viden om elektriker faget opstår, sørger vi for at implementere disse i vores arbejde. Ligeledes anvender vi udelukkende de bedste værktøjer og teknologier. Vores medarbejder gennemgår jævnligt efteruddannelse i alt fra arbejdsmetoder, til værktøjer eller nye teknologier. Som din elektriker på Nørrebro kan du med assistance fra Trebbien Electrics derfor altid være sikker på at din opgaver eller problem bliver løst hurtigt og effektivt.

Ligeledes har du også altid mulighed for at få besvaret spørgsmål der kunne opstå gennem vores samarbejde. Din fagmand vil altid stå klar til at rådgive og vejlede, hvis du får nye ideer. Vi ser det nemlig som vores pligt at kunne hjælpe dig på alle leder og kanter, når du beder os være din elektriker på Nørrebro.

Elektriker på Nørrebro med døgnservice

Når strømmen går i enten hjemmet eller på arbejdspladsen, ønsker du naturligvis at problemet løses hurtigt og effektivt. Derfor tilbyder vi hos Trebbien Electrics elektriker døgnservice. Uanset hvor og hvornår du måtte have brug for en fagmand, har du mulighed for at kontakte os. Når du beder os om at være din elektriker med døgnservice, rykker vi ud til dig, så snart vi har modtaget din besked.

Vi identificerer hurtigt dit problems rod, og implementerer den bedste løsning. Som din eklektiker på Nørrebro kan du altid være sikker på holdbare løsninger og arbejde der skaber 100% tilfredshed.

Oplever du problemer med strømmen, og har brug for en akut elektriker er du velkommen til at kontakte os på 43434114.

★★★★★

Top god service, og super kompetent og professionelt udført arbejde!

Jeg kan varmt anbefale at bruge Trebbien Electric ApS, og vil klart bruge dem igen næste gang jeg får brug for en elektrikker.
Besar
via Google

★★★★★

Trebbien Electric yder en yderst professionel service og Mads holdte en god kommunikation med mig igennem hele forløbet. Jeg havde hurtigt fået et tilbud og under en uge efter godkendelse, var jobbet udført! Jeg vil klart anbefale Trebbien Electric til alle som leder efter en dygtig elektriker.
Niclas
via Trustpilot

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

Få et uforpligtende tilbud i dag


  trebbien

  Modtag et tilbud allerede i dag

  Udfordrer stømmen dig i boligen eller på arbejdspladsen? Eller søger du en dygtig fagmand til at varetage en ny installation? Måske du har et ønske om at gøre din virksomhed mere grøn med en omfattende energioptimering?

  Uanset hvilket behov, hvilket problem og hvilken opgaver du søger hjælp eller rådgivning omkring, står Trebbien Electrics klar til at være din elektriker på Nørrebro eller i resten af Storkøbenhavn.

  Hos os er du altid sikker på kvalitet, effektivt arbejde og holdbare løsninger. Vi ser frem til at høre fra dig, og vi glæder os til at hjælpe dig.

  Trebbien Akademi

  Vil du være en del af Trebbien Electric's fremtid så klik her for at læse mere om læreplads

  Skriv her eller ring 43 43 41 14