Send besked

Elektriker Østerbro

Har du brug for en autoriseret og lokal elektriker på Østerbro? Så er Trebbien Electric Klar til at hjælpe dig!

+25 års erfaring som autoriseret elektriker

Prisgaranti på alt udført arbejde

4.5 ud af 5 stjerne på Trustpilot

Kvalitetsløsninger til priser alle kan være med på

hvorfor vælge os

Hvis du er på udkig efter en pålidelig og professionel elektriker på Østerbro eller andre steder i København, så er Trebbien Electric det rette valg. Vi har mere end 25 års erfaring med at levere højkvalitets el-løsninger til virksomheder og erhvervsdrivende i København og omegn.

Vores team af erfarne og veluddannede elektrikere kan håndtere alt fra mindre reparationsopgaver til større installationsprojekter.

Kvalitet og sikkerhed er vores øverste prioriteter, og vi tror på at levere løsninger, der opfylder vores kunders behov og forventninger. Vores kunder har givet os en 4,6/5 i stjerner på Trustpilot, og vi har 5 stjerner på både Google og Facebook, hvilket beviser vores ekspertise.

★★★★★

Top god service, og super kompetent og professionelt udført arbejde!

Jeg kan varmt anbefale at bruge Trebbien Electric ApS, og vil klart bruge dem igen næste gang jeg får brug for en elektrikker.
Besar
via Google

★★★★★

Trebbien Electric yder en yderst professionel service og Mads holdte en god kommunikation med mig igennem hele forløbet. Jeg havde hurtigt fået et tilbud og under en uge efter godkendelse, var jobbet udført! Jeg vil klart anbefale Trebbien Electric til alle som leder efter en dygtig elektriker.
Niclas
via Trustpilot

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

★★★★★

Firmaet løste opgaven hurtigt og efektivt. Deres elektriker var megetinformativ og venlig. Alt blev udført godt. Der blev ryddet fint op. Det varen fornøjelse at have elektrikeren på besøg. Her blev lavet nye stikkontakter samt ny eltavle.
Michael
via Facebook

Specialister i faget

Trebbien Electric er det bedste valg for virksomheder, der søger en pålidelig og professionel elektriker på Østerbro eller andre steder i København. Vi er stolte af at have mere end 25 års erfaring med at levere højkvalitets el-løsninger til vores kunder.

Vores team af erfarne og veluddannede elektrikere er specialister indenfor alle områder af faget.

Vi kan håndtere alt fra mindre reparationsopgaver til større installationsprojekter. Vores ekspertise indenfor el-installation sikrer, at vi altid leverer løsninger, der opfylder vores kunders behov og forventninger.

Optimering af din virksomhed

Hos Trebbien Electric er vi ikke blot eksperter i el-installation. Vi kan også hjælpe dig med at optimere din virksomheds energiforbrug, multimedieløsninger og intelligente installationer. Vi tror på at levere løsninger, der hjælper vores kunder med at spare tid, penge og ressourcer, samtidig med at vi reducerer deres miljøpåvirkning.

Vores erfarne teknikere vil undersøge din virksomheds nuværende energiforbrug og identificere områder, hvor du kan spare penge og ressourcer.

Vi kan tilbyde rådgivning om energieffektive belysningsløsninger, varme- og kølesystemer samt andre teknologier, der kan reducere dit energiforbrug og miljøpåvirkning.

Modtag et tilbud fra din elektriker på Østerbro

Trebbien Electric er din pålidelige partner, når det kommer til el-løsninger til virksomheder og erhvervsdrivende i København og omegn. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og vores erfarne og veluddannede elektrikere er specialister i alle former for el-installation og -reparation. Hvis du søger hjælp til udførsel af dit el arbejde, så er Trebbien Electric klar. Du er også velkommen til at ringe til vores døgnvagt telefon på 43 43 41 14 eller skrive til os på mail info@t-el.dk. Så finder vi sammen den mest optimale løsning på dit projekt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud i dag


    Trebbien Akademi

    Vil du være en del af Trebbien Electric's fremtid så klik her for at læse mere om læreplads

    Skriv her eller ring 43 43 41 14